Technologie maakt uw printflow slim! De verbindende schakel tussen productie, afwerking en dienstverlening. Igepa en Sagam gaan stelselmatig de uitdaging aan om spitstechnologie nog efficiënter, slimmer af te stemmen op uw noden, beschikbare ruimte, infrastructuur en uw potentiële tijdswinst. Slimme technologie beoogt steevast een minimalisering van bedrijfseconomische en maatschappelijke kosten.

En die nieuwste technologieën komen tijdens onze opendeurdagen weer uitgebreid aan bod!

Wij vergasten u opnieuw op tal van nieuwigheden:

http://www.igepa.be/nl/opendeurdagen2017

Met uitgebreide demo's, technische info en praktische tips zetten we dit voorjaar terug in op nieuwe hoogdagen!

Op donderdag 23/03 organiseren we bovendien samen met het VIGC een 'drukkers' sessie rond nieuwe PDF-standaarden gebaseerd op PDF/X-4. Koen Degrande van Sagamgraphic en Manuel Ramirez van EFI tonen hoe in Agfa Apogee en EFI Fiery RIP's de nieuwe PDF-standaarden in de dagelijkse praktijk kunnen worden geïmplementeerd. Meer info www.vigc.be.

En dit alles in een gemoedelijke sfeer vergezeld van een hapje en drankje. Een nieuwe kans om uw projecten, nakende investeringen, acties en promo's te bespreken en u door onze specialisten in uw aankoopproces te laten begeleiden .

Schrijf u vandaag nog in voor deze opendeurdagen :

http://www.igepa.be/nl/opendeur2017

Voor bijkomende info verwijzen we u graag naar onze website www.igepa.be of www.sagam.be

Technologie maakt uw printflow slim! De verbindende schakel tussen productie, afwerking en dienstverlening. Igepa en Sagam gaan stelselmatig de uitdaging aan om spitstechnologie nog efficiënter, slimmer af te stemmen op uw noden, beschikbare ruimte, infrastructuur en uw potentiële tijdswinst. Slimme technologie beoogt steevast een minimalisering van bedrijfseconomische en maatschappelijke kosten. En die nieuwste technologieën komen tijdens onze opendeurdagen weer uitgebreid aan bod! Wij vergasten u opnieuw op tal van nieuwigheden:http://www.igepa.be/nl/opendeurdagen2017Met uitgebreide demo's, technische info en praktische tips zetten we dit voorjaar terug in op nieuwe hoogdagen! Op donderdag 23/03 organiseren we bovendien samen met het VIGC een 'drukkers' sessie rond nieuwe PDF-standaarden gebaseerd op PDF/X-4. Koen Degrande van Sagamgraphic en Manuel Ramirez van EFI tonen hoe in Agfa Apogee en EFI Fiery RIP's de nieuwe PDF-standaarden in de dagelijkse praktijk kunnen worden geïmplementeerd. Meer info www.vigc.be. En dit alles in een gemoedelijke sfeer vergezeld van een hapje en drankje. Een nieuwe kans om uw projecten, nakende investeringen, acties en promo's te bespreken en u door onze specialisten in uw aankoopproces te laten begeleiden . Schrijf u vandaag nog in voor deze opendeurdagen :http://www.igepa.be/nl/opendeur2017Voor bijkomende info verwijzen we u graag naar onze website www.igepa.be of www.sagam.be