Met een focus op geavanceerde automatisering, veiligheid voor de gebruiker en intuïtieve technologie zet de DSM-1000 een nieuwe standaard in de stansmarkt.

In tegenstelling tot andere stansmachines onderscheidt de DSM-1000 zich door automatisering en precisie. De machine is uitgerust met een gebruiksvriendelijke pc-controller om automatisch volgende handelingen uit te voeren :

  • uitkappen
  • perforeren
  • kisscutten

De DSM-1000 is eveneens uitgerust met een automatische separatie-unit om afval te scheiden en te verwijderen.

Klik hier om de DSM-1000 te ontdekken.

De geavanceerde technologie van de DSM-1000 garandeert een hoge precisie, nauwkeurigheid en productiviteit, zonder dat er hoogopgeleide operators nodig zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van de DSM-1000 is de mogelijkheid om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren voor commerciële drukkers door hun aanbod uit te breiden en toegang te krijgen tot de snelgroeiende markt van digitale verpakkingen. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de Duplo DSM-1000 zijn ideaal om de toenemende vraag naar hoogwaardig drukwerk en verpakkingsproducten in huis te verwerken. Door afval en doorlooptijden te verminderen, stelt deze stansmachine bedrijven in staat om efficiënter te werken. Het is ook de perfecte aanvulling op de Duplo B2 Spot UV- en folieoplossing, de Dusense DDC-8000. Een perfecte oplossing voor drukke, snelle omgevingen.

Met de lancering van de eerste B2 stansmachine versterkt Duplo, dat bekend staat om het automatiseren van de afwerking van drukwerk, zijn positie als marktleider in geautomatiseerde snijoplossingen voor drukwerk met het breedste aanbod aan snijsystemen op de markt.

Voor meer informatie of een afspraak voor een demonstratie van de DSM-1000 kunt u hier contact met ons opnemen.

Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be

Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be

Bruno Vanhee: + 32 475 78 40 67 - bvanhee@igepa.be

Met een focus op geavanceerde automatisering, veiligheid voor de gebruiker en intuïtieve technologie zet de DSM-1000 een nieuwe standaard in de stansmarkt.In tegenstelling tot andere stansmachines onderscheidt de DSM-1000 zich door automatisering en precisie. De machine is uitgerust met een gebruiksvriendelijke pc-controller om automatisch volgende handelingen uit te voeren :De DSM-1000 is eveneens uitgerust met een automatische separatie-unit om afval te scheiden en te verwijderen. Klik hier om de DSM-1000 te ontdekken.De geavanceerde technologie van de DSM-1000 garandeert een hoge precisie, nauwkeurigheid en productiviteit, zonder dat er hoogopgeleide operators nodig zijn.Een van de belangrijkste voordelen van de DSM-1000 is de mogelijkheid om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren voor commerciële drukkers door hun aanbod uit te breiden en toegang te krijgen tot de snelgroeiende markt van digitale verpakkingen. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de Duplo DSM-1000 zijn ideaal om de toenemende vraag naar hoogwaardig drukwerk en verpakkingsproducten in huis te verwerken. Door afval en doorlooptijden te verminderen, stelt deze stansmachine bedrijven in staat om efficiënter te werken. Het is ook de perfecte aanvulling op de Duplo B2 Spot UV- en folieoplossing, de Dusense DDC-8000. Een perfecte oplossing voor drukke, snelle omgevingen.Met de lancering van de eerste B2 stansmachine versterkt Duplo, dat bekend staat om het automatiseren van de afwerking van drukwerk, zijn positie als marktleider in geautomatiseerde snijoplossingen voor drukwerk met het breedste aanbod aan snijsystemen op de markt.Voor meer informatie of een afspraak voor een demonstratie van de DSM-1000 kunt u hier contact met ons opnemen.Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be Bruno Vanhee: + 32 475 78 40 67 - bvanhee@igepa.be