Duplo, een pionier in automatisering voor afwerktechnologie, kondigt met trots de lancering van de iSaddle SENSHI aan. De naam "SENSHI", afgeleid van het Japanse woord voor "krijger" (戦士), symboliseert kracht en behendigheid, kwaliteiten die belichaamd worden door deze nieuwste toevoeging aan Duplo's innovatieve line-up.

Wat biedt de nieuwe iSaddle SENSHI :

  • Kwaliteit: Perfect afgewerkte, dikke, geniete brochures tot 120 pagina's
  • Productiviteit: Hoge operationele productiesnelheid en functies die steltijd en stilstand drastisch verminderen.
  • Automatisatie: ideaal wanneer u dagelijks vele jobs van uiteenlopende volumes moet combineren.

Met de iSaddle SENSHI zet Duplo opnieuw een nieuwe standaard door de kwaliteit van een verzamelhechter te bieden met het gemak van vlakke vellen, plus aanzienlijk kortere opmaaktijden om de productiviteit te verhogen.

Voor meer informatie over de Duplo iSaddle SENSHI en de mogelijkheden, neem vandaag nog contact met ons op.

Gunnar Loman - gloman@igepa.be - 0491 71 28 12

Duplo, een pionier in automatisering voor afwerktechnologie, kondigt met trots de lancering van de iSaddle SENSHI aan. De naam "SENSHI", afgeleid van het Japanse woord voor "krijger" (戦士), symboliseert kracht en behendigheid, kwaliteiten die belichaamd worden door deze nieuwste toevoeging aan Duplo's innovatieve line-up.Wat biedt de nieuwe iSaddle SENSHI :Met de iSaddle SENSHI zet Duplo opnieuw een nieuwe standaard door de kwaliteit van een verzamelhechter te bieden met het gemak van vlakke vellen, plus aanzienlijk kortere opmaaktijden om de productiviteit te verhogen. Voor meer informatie over de Duplo iSaddle SENSHI en de mogelijkheden, neem vandaag nog contact met ons op.Gunnar Loman - gloman@igepa.be - 0491 71 28 12