Deze JWEI 'B1+' is geschikt voor het snijden, slitten, rillen, perforeren en stansen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, deurhangers uit papier, karton en andere media.

Afhankelijk van het materiaal kan de machine tot een dikte van 10 millimeter verwerken. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. De JWEI B1+ is - net als de 'kleinere broertjes' op de vellenformaten 600 x 400 mm en 800 x 600 mm - zeer flexibel en optimaal geschikt voor kleine oplagen.

JWEI richt zich met dit model op grootformaat vellendrukkers, signbedrijven en cartonnages die een antwoord willen bieden op de groeiende vraag naar meer creatieve afwerkingsmogelijkheden.

Meer info?

Contacteer Gunnar Loman

gloman@igepa.be

Tel 0491 71 28 12

www.igepa.be

Deze JWEI 'B1+' is geschikt voor het snijden, slitten, rillen, perforeren en stansen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, deurhangers uit papier, karton en andere media.Afhankelijk van het materiaal kan de machine tot een dikte van 10 millimeter verwerken. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. De JWEI B1+ is - net als de 'kleinere broertjes' op de vellenformaten 600 x 400 mm en 800 x 600 mm - zeer flexibel en optimaal geschikt voor kleine oplagen.JWEI richt zich met dit model op grootformaat vellendrukkers, signbedrijven en cartonnages die een antwoord willen bieden op de groeiende vraag naar meer creatieve afwerkingsmogelijkheden. Meer info?Contacteer Gunnar Lomangloman@igepa.beTel 0491 71 28 12www.igepa.be