BaumannPerfecta biedt op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende taken in drukkerijen, zoals verpakking, etiketten of commercieel drukwerk.

De machines worden in Duitsland geproduceerd en hebben een zeer sterk modulair concept. Elke machine kan stand-alone gebruikt worden of als onderdeel in een compleet snijsysteem. Via de open interfaces sluiten hun systemen aan op een grote verscheidenheid aan workflow- en MIS-systemen.

Op deze manier heeft u volledige controle en flexibiliteit in uw afwerkingsprocessen.

Voor meer informatie: contacteer Gunnar Loman.

gloman@igepa.be of 0491 712 812

BaumannPerfecta biedt op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende taken in drukkerijen, zoals verpakking, etiketten of commercieel drukwerk.De machines worden in Duitsland geproduceerd en hebben een zeer sterk modulair concept. Elke machine kan stand-alone gebruikt worden of als onderdeel in een compleet snijsysteem. Via de open interfaces sluiten hun systemen aan op een grote verscheidenheid aan workflow- en MIS-systemen.Op deze manier heeft u volledige controle en flexibiliteit in uw afwerkingsprocessen.Voor meer informatie: contacteer Gunnar Loman.gloman@igepa.be of 0491 712 812