13"MacBook Pro

Op het vlak van design zijn er geen spectaculaire verschillen. De nieuwe chip daarentegen maakt een baanbrekend verschil en is gebouwd volgens dezelfde structuur als Apple's chips voor iPhone en iPad.

MacBook Air

MacBook Air is de dunste en lichtste Apple notebook die gebruik maakt van de nieuwe, krachtige M1-chip. Deze processor is 3x sneller dan de vorige MacBook Air en levert een enorme sprong vooruit voor grafische prestaties.

Mac mini

Wederom blijft het design hetzelfde, maar de hardware des te min. Dezelfde verbeteringen van de MacBook Air zijn doorgetrokken naar de Mac mini, tot 3x sneller.

Zowel de nieuwe MacBooks als de Mac mini gaan er sterk op vooruit nu Apple zelf de touwtjes in handen heeft om de processor perfect af te stemmen op de software en de rest van de hardware.

Meer info over deze technische revelaties of 'best buy' info afgestemd op uw specifieke noden?www.igepa.be of contacteer Jos Somers - jsomers@igepa.be - 0495/366.330

13"MacBook Pro Op het vlak van design zijn er geen spectaculaire verschillen. De nieuwe chip daarentegen maakt een baanbrekend verschil en is gebouwd volgens dezelfde structuur als Apple's chips voor iPhone en iPad. MacBook Air MacBook Air is de dunste en lichtste Apple notebook die gebruik maakt van de nieuwe, krachtige M1-chip. Deze processor is 3x sneller dan de vorige MacBook Air en levert een enorme sprong vooruit voor grafische prestaties. Mac mini Wederom blijft het design hetzelfde, maar de hardware des te min. Dezelfde verbeteringen van de MacBook Air zijn doorgetrokken naar de Mac mini, tot 3x sneller. Zowel de nieuwe MacBooks als de Mac mini gaan er sterk op vooruit nu Apple zelf de touwtjes in handen heeft om de processor perfect af te stemmen op de software en de rest van de hardware. Meer info over deze technische revelaties of 'best buy' info afgestemd op uw specifieke noden?www.igepa.be of contacteer Jos Somers - jsomers@igepa.be - 0495/366.330