Kortom, wilt u nieuwere substraten, bv. RAW papier, gebruiken en een voorspelbaar resultaat bereiken in kleurproef en printresultaat, dan dringt een aanpassing van het huidige systeem zich op. Meer en meer brand owners verwachten dan ook dat de nieuwe standaard gevolgd wordt.

De belangrijkste stappen om de Fogra 51/52 profilering correct toe te passen, ontdekt u tijdens een 45 minuten durend webinar.

Na dit webinar kunt u de normering feilloos integreren en sterk anticiperen op een hoogstaand printresultaat. Schrijf nu in en neem deel aan dit gratis interactief webinar op dinsdag 22 september 2020 om 11u00.

Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.

Vragen of inlichtingen, contacteer Koen Degrande via webinar@igepa.be

Kortom, wilt u nieuwere substraten, bv. RAW papier, gebruiken en een voorspelbaar resultaat bereiken in kleurproef en printresultaat, dan dringt een aanpassing van het huidige systeem zich op. Meer en meer brand owners verwachten dan ook dat de nieuwe standaard gevolgd wordt. De belangrijkste stappen om de Fogra 51/52 profilering correct toe te passen, ontdekt u tijdens een 45 minuten durend webinar. Na dit webinar kunt u de normering feilloos integreren en sterk anticiperen op een hoogstaand printresultaat. Schrijf nu in en neem deel aan dit gratis interactief webinar op dinsdag 22 september 2020 om 11u00.Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Vragen of inlichtingen, contacteer Koen Degrande via webinar@igepa.be