Vanaf heden zal Igepa het gamma software en proofing papier van GMG mee opnemen in haar ondersteuning als full service provider naar haar grafische klanten, gaande van commerciële drukkerijen tot verpakkingsdrukkerijen. Op die manier kan Igepa haar service verder uitbouwen en haar klanten een color managementoplossing aanreiken waarbij een constante kleurkwaliteit geen vage norm is maar sterke standaard.

Igepa beschikt over een zeer sterk technisch team dat haar klanten informeert, adviseert en begeleidt in het streven naar een optimale kwaliteit van hun drukopdrachten. Dankzij de samenwerking met GMG kan Igepa de ondersteuning en begeleiding in color management nu nog verder professionaliseren. Igepa weet als geen ander dat het streven naar perfectie in kleurbeheer en proofing wel eenvoudig klinkt maar voor heel wat klanten een werk van lange adem is. Met een betrouwbare partner als GMG, verruimt Igepa zijn kleurrijke blik op de toekomst. Een samenwerking die ongetwijfeld verder resulteert in betere kwaliteit, betere efficiëntie en vooral een nog betere begeleiding in color management. Onze specialisten kunnen op die manier de machineprestaties maximaliseren en de winstgevendheid ervan vergroten.

Proof for perfection, perfection proof!

Vragen of inlichtingen, contacteer Jos Somers, jsomers@igepa.be 0495 36 63 30

Vanaf heden zal Igepa het gamma software en proofing papier van GMG mee opnemen in haar ondersteuning als full service provider naar haar grafische klanten, gaande van commerciële drukkerijen tot verpakkingsdrukkerijen. Op die manier kan Igepa haar service verder uitbouwen en haar klanten een color managementoplossing aanreiken waarbij een constante kleurkwaliteit geen vage norm is maar sterke standaard. Igepa beschikt over een zeer sterk technisch team dat haar klanten informeert, adviseert en begeleidt in het streven naar een optimale kwaliteit van hun drukopdrachten. Dankzij de samenwerking met GMG kan Igepa de ondersteuning en begeleiding in color management nu nog verder professionaliseren. Igepa weet als geen ander dat het streven naar perfectie in kleurbeheer en proofing wel eenvoudig klinkt maar voor heel wat klanten een werk van lange adem is. Met een betrouwbare partner als GMG, verruimt Igepa zijn kleurrijke blik op de toekomst. Een samenwerking die ongetwijfeld verder resulteert in betere kwaliteit, betere efficiëntie en vooral een nog betere begeleiding in color management. Onze specialisten kunnen op die manier de machineprestaties maximaliseren en de winstgevendheid ervan vergroten.Proof for perfection, perfection proof! Vragen of inlichtingen, contacteer Jos Somers, jsomers@igepa.be 0495 36 63 30