Net zoals steeds, trachten wij uw bezoek of live demo grondig voor te bereiden. Met UW vertrouwen en ONZE kennis en expertise, wandelt u straks gezwind terug door onze showroom.

Om de veiligheid én gezondheid van klanten en medewerkers te vrijwaren, blijft Igepa echter de opgelegde coronamaatregelen toepassen. Wij durven dan ook rekenen op uw steun en begrip bij het respecteren van deze maatregelen.

Wacht niet langer! Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger en maak NU een afspraak voor een live demo op ons ruim aanbod apparatuur. Check ook onze website www.igepa.be

Wij zijn er klaar voor. U ook?

Net zoals steeds, trachten wij uw bezoek of live demo grondig voor te bereiden. Met UW vertrouwen en ONZE kennis en expertise, wandelt u straks gezwind terug door onze showroom. Om de veiligheid én gezondheid van klanten en medewerkers te vrijwaren, blijft Igepa echter de opgelegde coronamaatregelen toepassen. Wij durven dan ook rekenen op uw steun en begrip bij het respecteren van deze maatregelen. Wacht niet langer! Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger en maak NU een afspraak voor een live demo op ons ruim aanbod apparatuur. Check ook onze website www.igepa.be Wij zijn er klaar voor. U ook?