Een Igepa webinar:

  • volgt u op een locatie naar keuze
  • wordt zowel in Nederlands als het Frans gegeven
  • is live en interactief en biedt on the spot een rechtstreeks antwoord op uw vraag
  • levert u een leidraad, tips & tricks waar u direct mee aan de slag kan
  • richt zich op een tijdsspanne van max 45 min

Igepa bijt dit najaar de spits af met enkele nieuwigheden. Zo komt een uitgebreide en adequate toer langs de recentste ontwikkelingen in de digitale automatisatie van repetitieve taken met Efi jobflow aan de beurt. En er is meer.... Igepa pakt eveneens uit met een nieuwe applicatie die het printen van variabele data nog eenvoudiger maakt. Een mooi webinar programma dat gehost wordt door onze expert, Koen Degrande.

Benieuwd? Check regelmatig onze website www.sagam.be voor meer gedetailleerde info en gratis inschrijving zodat ook u steevast de beste oplossing kiest voor uw toepassingsbereik.

Een Igepa webinar: Igepa bijt dit najaar de spits af met enkele nieuwigheden. Zo komt een uitgebreide en adequate toer langs de recentste ontwikkelingen in de digitale automatisatie van repetitieve taken met Efi jobflow aan de beurt. En er is meer.... Igepa pakt eveneens uit met een nieuwe applicatie die het printen van variabele data nog eenvoudiger maakt. Een mooi webinar programma dat gehost wordt door onze expert, Koen Degrande. Benieuwd? Check regelmatig onze website www.sagam.be voor meer gedetailleerde info en gratis inschrijving zodat ook u steevast de beste oplossing kiest voor uw toepassingsbereik.