Een webinar is een online seminarie waarin live een presentatie met beeld en geluid kan gevolgd worden. De voordelen zijn legio: Zo een webinar bespaart u niet alleen lange reistijden en hoge reiskosten maar het is eveneens voor online cursisten een ideale tool om op snelle en laagdrempelige wijze kennis te vergaren en adequate informatie in een mum van tijd te assimileren. De eerste editie was alvast een succes en ook de volgende infosessies zullen gehost worden door onze expert, Koen Degrande.

Online deelnemen aan een seminarie was nog nooit zo eenvoudig! Wist u trouwens dat Igepa fors inzet op het vasthouden van de onverdeelde aandacht van elke deelnemer? Meer vernemen rond de verschillende topics die we uitrollen of zelf de kracht van een interactief webinar ervaren? Check onze website www.sagam.be of contacteer ons via webinar@sagam.eu.

Een webinar is een online seminarie waarin live een presentatie met beeld en geluid kan gevolgd worden. De voordelen zijn legio: Zo een webinar bespaart u niet alleen lange reistijden en hoge reiskosten maar het is eveneens voor online cursisten een ideale tool om op snelle en laagdrempelige wijze kennis te vergaren en adequate informatie in een mum van tijd te assimileren. De eerste editie was alvast een succes en ook de volgende infosessies zullen gehost worden door onze expert, Koen Degrande. Online deelnemen aan een seminarie was nog nooit zo eenvoudig! Wist u trouwens dat Igepa fors inzet op het vasthouden van de onverdeelde aandacht van elke deelnemer? Meer vernemen rond de verschillende topics die we uitrollen of zelf de kracht van een interactief webinar ervaren? Check onze website www.sagam.be of contacteer ons via webinar@sagam.eu.