Een webinar is een online seminarie waarin live een presentatie met beeld en geluid kan gevolgd worden. De voordelen zijn legio: Zo een webinar bespaart u niet alleen lange reistijden en hoge reiskosten maar het is eveneens voor online cursisten een ideale tool om op snelle en laagdrempelige wijze kennis te vergaren en adequate informatie in een mum van tijd te assimileren. De volgende infosessies rond Apogee Prepress 11 en Enfocus Pitstop 2019 zullen terug gehost worden door onze expert, Koen Degrande.

Online deelnemen aan een seminarie was nog nooit zo eenvoudig! Wist u trouwens dat Igepa fors inzet op het vasthouden van de onverdeelde aandacht van elke deelnemer? Meer vernemen rond de topics die we uitrollen of zelf de kracht van een interactief webinar ervaren? Check regelmatig onze website www.sagam.be.

Een webinar is een online seminarie waarin live een presentatie met beeld en geluid kan gevolgd worden. De voordelen zijn legio: Zo een webinar bespaart u niet alleen lange reistijden en hoge reiskosten maar het is eveneens voor online cursisten een ideale tool om op snelle en laagdrempelige wijze kennis te vergaren en adequate informatie in een mum van tijd te assimileren. De volgende infosessies rond Apogee Prepress 11 en Enfocus Pitstop 2019 zullen terug gehost worden door onze expert, Koen Degrande. Online deelnemen aan een seminarie was nog nooit zo eenvoudig! Wist u trouwens dat Igepa fors inzet op het vasthouden van de onverdeelde aandacht van elke deelnemer? Meer vernemen rond de topics die we uitrollen of zelf de kracht van een interactief webinar ervaren? Check regelmatig onze website www.sagam.be.