Image® Digicolor® Coated: een nieuwe wereld van kleuren

Het assortiment Image® Digicolor® is vernieuwd! Naast het succesvolle assortiment ongestreken papier introduceren wij nu ook een gestreken variant, verkrijgbaar in Gloss en Silk, voor al uw toepassingen op digitale dry toner persen, van 100 g/m² tot 400 g/m².

Image® Digicolor® Coated: een nieuwe wereld van kleuren

© .

De volledige lijn is geoptimaliseerd voor digitale druktechnieken en dat ziet u terug in de praktijk. De vochtigheidsgraad van het papier is optimaal afgestemd op digitale toepassingen. Het papier wordt door volledig geautomatiseerde snijapparatuur van de nieuwste generatie volgens de nieuwste snijprecisie-normen met een minimale snijtolerantie (< 0,5 mm) gesneden en beschermd verpakt. Hierdoor kunt u profiteren van lagere onderhoudskosten, meer uptime en een langere levensduur van uw digitale pers. Daarnaast kenmerkt Image® Digicolor® zich door een hoge witheid, stijfheid en opaciteit.

De Image® Digicolor® range is getest en goedgekeurd door Kodak, Konica Minolta, Ricoh, Xeikon en Xerox. De range presteert uitmuntend op alle apparaten: desktop laser- en inkjet printers, multifunctionele machines en digitale dry toner full colour productiepersen.

Met Image® Digicolor® kiest u voor scherpe beelden en levendige kleuren, met een trendy, natuurlijk en glad oppervlak. Kennis maken met de nieuwe range? Of wilt u de nieuwste brochure ontvangen? Just ask Antalis.

Lees meer over: