Daarom vindt u op onze website twee interactieve kaarten met wekelijkse updates over de ontwikkeling van printvolumes in de marktsegmenten voor commercieel drukwerk en voor de verpakkingen- en etikettenmarkt. U kunt op afzonderlijke landen inzomen en het is ook mogelijk enkele weken terug in de tijd te gaan.

>> Naar de interactieve kaarten

We zijn er voor u.

Al uw vertrouwde contactpersonen blijven gewoon bereikbaar.

>> Naar enkele algemene contactgegevens

En ook onze eShop is natuurlijk 24 uur op 24 uur open.

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven, ook in deze uitdagende tijden? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.

Daarom vindt u op onze website twee interactieve kaarten met wekelijkse updates over de ontwikkeling van printvolumes in de marktsegmenten voor commercieel drukwerk en voor de verpakkingen- en etikettenmarkt. U kunt op afzonderlijke landen inzomen en het is ook mogelijk enkele weken terug in de tijd te gaan.>> Naar de interactieve kaartenWe zijn er voor u.Al uw vertrouwde contactpersonen blijven gewoon bereikbaar. >> Naar enkele algemene contactgegevensEn ook onze eShop is natuurlijk 24 uur op 24 uur open.Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven, ook in deze uitdagende tijden? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.