50% van het cliënteel zijn bedrijven en verenigingen, 30% marketing bureaus en drukkerijen, 20% komt van openbare diensten.

Eerder dit jaar investeerde Doneux als eerste in Wallonie in een Komori H-UV pers, hiermee haalde hij meteen de headlines.

De samenwerking met Albyco werd verder uitgebouwd en recent kocht Christophe Doneux een Morgana Ril- en Vouwmachine : Morgana Autocreaser Pro 50 met een AutoFold Pro.

Waarom Albyco : Christophe Doneux : De contacten met Albyco verlopen zeer goed, Albyco is één van de weinige bedrijven die echt meedenkt met de klant.

Een zeer duidelijke klant en service gerichte visie. De vele referenties spreken ook duidelijke taal, ik kan dat alleen maar toejuichen.

Waarom Morgana : Christophe Doneux : We hadden reeds lang nood aan zulke oplossing, rillen wordt reeds jaren in typo gedaan, fantastisch, maar eenmaal de Morgana machines in gebruik beseften we dat we dit veel eerder hadden moeten doen. Rillen en vouwen in één beweging van 115 tot 400 grams, zeer korte insteltijd enz. Mijn keuze voor Morgana is ontegensprekelijk verbonden aan Albyco en het goede contact, dat schept vertrouwen, ik heb me dat nog niet beklaagd.

50% van het cliënteel zijn bedrijven en verenigingen, 30% marketing bureaus en drukkerijen, 20% komt van openbare diensten.Eerder dit jaar investeerde Doneux als eerste in Wallonie in een Komori H-UV pers, hiermee haalde hij meteen de headlines. De samenwerking met Albyco werd verder uitgebouwd en recent kocht Christophe Doneux een Morgana Ril- en Vouwmachine : Morgana Autocreaser Pro 50 met een AutoFold Pro.Waarom Albyco : Christophe Doneux : De contacten met Albyco verlopen zeer goed, Albyco is één van de weinige bedrijven die echt meedenkt met de klant. Een zeer duidelijke klant en service gerichte visie. De vele referenties spreken ook duidelijke taal, ik kan dat alleen maar toejuichen.Waarom Morgana : Christophe Doneux : We hadden reeds lang nood aan zulke oplossing, rillen wordt reeds jaren in typo gedaan, fantastisch, maar eenmaal de Morgana machines in gebruik beseften we dat we dit veel eerder hadden moeten doen. Rillen en vouwen in één beweging van 115 tot 400 grams, zeer korte insteltijd enz. Mijn keuze voor Morgana is ontegensprekelijk verbonden aan Albyco en het goede contact, dat schept vertrouwen, ik heb me dat nog niet beklaagd.