De Bacciottini Flash is uitgerust met een laser als een mes-snijkop voor het stansen en een aparte rileenheid. Dit maakt de Flash tot een veelzijdig en flexibel systeem voor het maken van samples en het produceren van korte en middellange productieruns.

Ook uit het gamma van Bacciottini én onovertroffen op het vlak van kwaliteit en productievolume zijn de ril- en perforeermachines. Tijdens onze open house ziet u de FM High Speed in combinatie met de Butterfly Easy 2 Fold vouwmachine. Rillen, perforeren en vouwen van materialen tot 600 gsm aan snelheden tot 11.000 vel per uur!

De Bacciottini Flash is uitgerust met een laser als een mes-snijkop voor het stansen en een aparte rileenheid. Dit maakt de Flash tot een veelzijdig en flexibel systeem voor het maken van samples en het produceren van korte en middellange productieruns. Ook uit het gamma van Bacciottini én onovertroffen op het vlak van kwaliteit en productievolume zijn de ril- en perforeermachines. Tijdens onze open house ziet u de FM High Speed in combinatie met de Butterfly Easy 2 Fold vouwmachine. Rillen, perforeren en vouwen van materialen tot 600 gsm aan snelheden tot 11.000 vel per uur!