Passende aankleding

Een goede eerste indruk valt of staat met hoe bezoekers ontvangen worden. Het recept voor succes? Hartelijk terraspersoneel gekleed in representatieve kleding die perfect aansluit bij de horecagelegenheid in kwestie. Help klanten om hun werknemers in een nieuw jasje te steken met bedrukte polo's (budget, basic of premium). Met keuze uit allerlei soorten, maten en prijscategorieën zit er altijd iets passends tussen.

(Huis)stijlvol tafelen

Naast een warm welkom is ook een nette tafelaankleding bepalend voor de terrasbeleving. Zo geven borrelplanken met een gegraveerd bedrijfslogo elke snack een smaakvolle upgrade. Stijltip voor gelegenheden die graag een steentje bijdragen aan het milieu: bestekservetten van Airlaid. Dit volledig composteerbare materiaal voelt als stof, maar bestaat uit 95% cellulose en 5% bindmiddel.

Om elke nieuwe gast van een optimale tafelhygiëne te laten genieten, is het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen een belangrijk aandachtspunt bij horecadrukwerk. Een materiaalsoort die goed aansluit bij 'het nieuwe schoon' in de horeca, is bijvoorbeeld YUPOBlue®. Menukaarten van dit materiaal zijn waterbestendig en scheurvast, waardoor ze eenvoudig zijn te desinfecteren. Ook geplastificeerde placemats blijven populair op terrassen.

Eersteklas takeaway

Bij afhaalmaaltijden gaat het natuurlijk vooral om de inhoud, maar ook de verpakking draagt bij aan een positieve klantervaring. De webapp bevat allerlei eet- en drinkverpakkingen voor zowel 'de snelle hap' als voor complete diners to go. Met bedrukte bestekzakjes, vetvrij papier, takeawaytassen, luxe foodboxen en smoothiebekers wordt elk afhaalmoment een echte merkbeleving.

Meer inspiratie

Voldoende nieuwe ideeën opgedaan op print.com/horeca? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: print.com/aankleden, print.com/verpakken of print.com/presenteren.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Passende aankledingEen goede eerste indruk valt of staat met hoe bezoekers ontvangen worden. Het recept voor succes? Hartelijk terraspersoneel gekleed in representatieve kleding die perfect aansluit bij de horecagelegenheid in kwestie. Help klanten om hun werknemers in een nieuw jasje te steken met bedrukte polo's (budget, basic of premium). Met keuze uit allerlei soorten, maten en prijscategorieën zit er altijd iets passends tussen. (Huis)stijlvol tafelen Naast een warm welkom is ook een nette tafelaankleding bepalend voor de terrasbeleving. Zo geven borrelplanken met een gegraveerd bedrijfslogo elke snack een smaakvolle upgrade. Stijltip voor gelegenheden die graag een steentje bijdragen aan het milieu: bestekservetten van Airlaid. Dit volledig composteerbare materiaal voelt als stof, maar bestaat uit 95% cellulose en 5% bindmiddel. Om elke nieuwe gast van een optimale tafelhygiëne te laten genieten, is het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen een belangrijk aandachtspunt bij horecadrukwerk. Een materiaalsoort die goed aansluit bij 'het nieuwe schoon' in de horeca, is bijvoorbeeld YUPOBlue®. Menukaarten van dit materiaal zijn waterbestendig en scheurvast, waardoor ze eenvoudig zijn te desinfecteren. Ook geplastificeerde placemats blijven populair op terrassen. Eersteklas takeawayBij afhaalmaaltijden gaat het natuurlijk vooral om de inhoud, maar ook de verpakking draagt bij aan een positieve klantervaring. De webapp bevat allerlei eet- en drinkverpakkingen voor zowel 'de snelle hap' als voor complete diners to go. Met bedrukte bestekzakjes, vetvrij papier, takeawaytassen, luxe foodboxen en smoothiebekers wordt elk afhaalmoment een echte merkbeleving. Meer inspiratieVoldoende nieuwe ideeën opgedaan op print.com/horeca? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: print.com/aankleden, print.com/verpakken of print.com/presenteren. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.