Het zijn spannende tijden voor inkjetprinting. Ondanks de dalende volumes verlegt Inkjet de grenzen op het vlak van doorlooptijd, flexibiliteit en personalisatie. Maar als drukker weet u dat offsetpersen altijd al de norm zijn geweest wat betreft kwaliteit, papierkeuze en operationele kosten.

En hier maakt Kodak's ULTRASTREAM inkjet het verschil. De kloof met offset wordt ongezien kleiner.

We ontwikkelden een nieuwe inkjettechnologie en bouwden een revolutionaire (druk)pers - de PROSPER ULTRA 520 - die de kloof met offset dicht. Nu kunt u genieten van offsetkwaliteit op gestreken papiersoorten met een hoge inktdekking bij een snelheid van 150 mpm. En dat met lagere inktkosten.

Net zoals iedereen had Kodak drop-on-demand kunnen gebruiken. Maar onze 50 jaar ervaring leerde ons dat inkjet herdacht moest worden, willen we de kloof met offset dichten. En dat is net wat de door ULTRASTREAM aangestuurde PROSPER ULTRA 520 doet: kwaliteit, betrouwbaarheid en lage operationele kosten garanderen.

En dat willen we u graag bewijzen aan de hand van drukvoorbeelden - waarmee u tastbaar de PROSPER ULTRA 520 kunt vergelijken met offset - of via een virtuele demonstratie.

Voor een virtuele demo en/of printvoorbeelden klik hier

Het zijn spannende tijden voor inkjetprinting. Ondanks de dalende volumes verlegt Inkjet de grenzen op het vlak van doorlooptijd, flexibiliteit en personalisatie. Maar als drukker weet u dat offsetpersen altijd al de norm zijn geweest wat betreft kwaliteit, papierkeuze en operationele kosten.En hier maakt Kodak's ULTRASTREAM inkjet het verschil. De kloof met offset wordt ongezien kleiner.We ontwikkelden een nieuwe inkjettechnologie en bouwden een revolutionaire (druk)pers - de PROSPER ULTRA 520 - die de kloof met offset dicht. Nu kunt u genieten van offsetkwaliteit op gestreken papiersoorten met een hoge inktdekking bij een snelheid van 150 mpm. En dat met lagere inktkosten.Net zoals iedereen had Kodak drop-on-demand kunnen gebruiken. Maar onze 50 jaar ervaring leerde ons dat inkjet herdacht moest worden, willen we de kloof met offset dichten. En dat is net wat de door ULTRASTREAM aangestuurde PROSPER ULTRA 520 doet: kwaliteit, betrouwbaarheid en lage operationele kosten garanderen.En dat willen we u graag bewijzen aan de hand van drukvoorbeelden - waarmee u tastbaar de PROSPER ULTRA 520 kunt vergelijken met offset - of via een virtuele demonstratie.Voor een virtuele demo en/of printvoorbeelden klik hier