Tijdens de vierde editie gaan wij iedereen die zich heeft onderscheiden op het gebied van digitaal drukwerk in het zonnetje zetten en laten zien dat hun inzet gewaardeerd wordt. Want mooi en inspirerend drukwerk mag gezien worden!

We gaan het dit jaar echter wel anders aanpakken. Voor het eerst zullen we de competitie op twee niveaus houden. We beginnen met een regionale lokale competitie, waarbij we u willen vragen uw beste werk aan ons in te zenden. Dit werk zal door een lokaal jurypanel beoordeeld worden. De uiteindelijke winnaars doen automatisch als kandidaten mee aan de finale ronde tijdens de EMEA-editie van de Inkspiration Awards.

Find out more

Tijdens de vierde editie gaan wij iedereen die zich heeft onderscheiden op het gebied van digitaal drukwerk in het zonnetje zetten en laten zien dat hun inzet gewaardeerd wordt. Want mooi en inspirerend drukwerk mag gezien worden! We gaan het dit jaar echter wel anders aanpakken. Voor het eerst zullen we de competitie op twee niveaus houden. We beginnen met een regionale lokale competitie, waarbij we u willen vragen uw beste werk aan ons in te zenden. Dit werk zal door een lokaal jurypanel beoordeeld worden. De uiteindelijke winnaars doen automatisch als kandidaten mee aan de finale ronde tijdens de EMEA-editie van de Inkspiration Awards. Find out more