Ann Wauters, een ware legende in de wereld van het basketbal, zal ons meenemen op een buitengewone reis naar succes, niet alleen op het speelveld, maar ook in het leven.

Met haar indrukwekkende carrière en haar vermogen om obstakels te overwinnen, zal Ann ons leren hoe we de spelregels van het leven kunnen begrijpen en winnen. Haar motivatie en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor ons allemaal. How to win the game of life.

Richard van Hooijdonk, een internationaal gerenommeerde futurist en trendwatcher, zal ons meenemen naar de wereld van morgen en de rol van leiderschap in een snel veranderende omgeving.

Zijn visie op technologische innovaties en hun impact op organisaties zal ons helpen om beter voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst. Richard's inzichten zullen u inspireren om uw leiderschapspotentieel te maximaliseren. De Leider van Morgen.

Ann Wauters, een ware legende in de wereld van het basketbal, zal ons meenemen op een buitengewone reis naar succes, niet alleen op het speelveld, maar ook in het leven. Met haar indrukwekkende carrière en haar vermogen om obstakels te overwinnen, zal Ann ons leren hoe we de spelregels van het leven kunnen begrijpen en winnen. Haar motivatie en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor ons allemaal. How to win the game of life.Richard van Hooijdonk, een internationaal gerenommeerde futurist en trendwatcher, zal ons meenemen naar de wereld van morgen en de rol van leiderschap in een snel veranderende omgeving. Zijn visie op technologische innovaties en hun impact op organisaties zal ons helpen om beter voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst. Richard's inzichten zullen u inspireren om uw leiderschapspotentieel te maximaliseren. De Leider van Morgen.