Toner de Presse zet massaal in op web-to-print en gebruikte hiervoor vele jaren dezelfde softwareoplossing. Die tool was na verloop van tijd sterk verouderd en communiceerde niet met andere systemen, wat tal van problemen veroorzaakte.

"Na een negatieve ervaring met maatwerk door een webbureau, kwam we uit op Pressero, een web-to-printoplossing waarmee je een groot aantal B2B-webshops kan aanmaken, en de koppelingsmogelijkheden met MultiPress. We twijfelden niet langer en hebben meteen Pressero gekozen en die via de API-koppeling met MultiPress verbonden."

Lees meer op onze website

Toner de Presse zet massaal in op web-to-print en gebruikte hiervoor vele jaren dezelfde softwareoplossing. Die tool was na verloop van tijd sterk verouderd en communiceerde niet met andere systemen, wat tal van problemen veroorzaakte. "Na een negatieve ervaring met maatwerk door een webbureau, kwam we uit op Pressero, een web-to-printoplossing waarmee je een groot aantal B2B-webshops kan aanmaken, en de koppelingsmogelijkheden met MultiPress. We twijfelden niet langer en hebben meteen Pressero gekozen en die via de API-koppeling met MultiPress verbonden."Lees meer op onze website