James BURN Int'l : de publiekstrekkers op Drupa !

De DocuPunch® Mini: Deze "entry level" automatische puncher zal een revolutionaire verandering teweegbrengen bij de documentafwerking in copycentra die tot nu toe met handmatige machines werkten. Terwijl deze desktop machine het ponswerk doet, kunnen de medewerkers zich vrijmaken om andere taken uit te voeren.

James BURN Int'l : de publiekstrekkers op Drupa !

© .

Met de mogelijkheid om automatisch te perforeren tot 10.000 A5 / A4 vellen per uur, biedt de DocuPunch® Mini een ongelooflijke arbeidsbesparing met een snelle ROI. De Wob Mini: Deze halfautomatische instap Wire-O® bindmachine is een volledig nieuw concept voor een repro of digitale omgeving. Het is speciaal geschikt voor digitale printers en print afwerkers die hun productie van Wire-O® gebonden documenten tot A4, wensen te automatiseren. Met behulp van onze unieke Wire-O®FLEX oplossing (stap 3:1") of middels gesneden lengtes (stap 2:1"), is het eenvoudig te bedienen, vereist het geen mechanische aanpassingen en zorgt voor een maximale flexibiliteit. Het is de ideale aanvulling op de DocuPunch® Mini.

U wenst meer informatie...bel met één van onze medewerkers op 03 830.00.48 of mail info@vegram.be voor een afspraak. www.vegram.be

Lees meer over: