James BURN Int'l : nieuw op Drupa 2016 !

De DocuPunch Mini: Deze "entry level" automatische puncher zal een revolutionaire omwenteling teweegbrengen bij de afwerkingsoperaties in copycentra die tot nu toe met handmatige machines werkten. Terwijl deze desktop machine het ponswerk doet, kunnen de medewerkers zich vrijmaken om andere taken uit te voeren.

James BURN Int'l : nieuw op Drupa 2016 !

© .

Met de mogelijkheid om automatisch te perforeren tot 10.000 A5 / A4 vellen per uur, biedt de DocuPunch Mini een ongelooflijke arbeidsbesparing met een snelle ROI.

De Wob Mini: Deze halfautomatische instap Wire-O ® bindmachine is een volledig nieuw concept voor een copycenter omgeving. Het is speciaal geschikt voor digitale printers en print afwerkers die hun productie van Wire-O ® gebonden documenten tot A4, wensen te automatiseren. Met behulp van onze unieke Wire-O®FLEX oplossing of middels gesneden lengtes, is het eenvoudig te bedienen, vereist het geen mechanische aanpassingen en zorgt voor een maximale flexibiliteit. Het is de ideale aanvulling op de DocuPunch Mini.

Kom beide toestellen bekijken in Hall 14 - Stand A 71 Wil u een gesprek met één van onze medewerkers, bel 03 830.00.48 of mail info@vegram.be voor een afspraak. - www.vegram.be

Lees meer over: