Automatisatie en integratie ...

MultiPress staat voor automatisering en integratie. Dát wisten we al. Maar wat levert dat nu concreet op voor jou, én voor je bedrijf? In de nieuwe editie kom je daar geheid achter. We verzamelden namelijk enkele getuigenissen van offset drukkers. Ze vertellen over hun ervaringen met MultiPress. Je komt te weten waarom zij vastberaden voor onze business software hebben gekozen, en waarom dat zo'n groot verschil uitmaakt.

... leiden tot besparingen!

Wij trekken met MultiPress resoluut de kaart van besparing! In deze tijden zijn de productietijden kort en de marges flinterdun. Dus welke drukkerij staat niet achter een vlotte informatieoverdracht tussen de verschillende afdelingen? Wie wil de transportkosten niet laten dalen door een overzichtelijke planning of zelfs de persstilstand terugschroeven? Het antwoord op al die vragen - en nog veel meer! - vind je terug in ons nieuwe magazine.

Enkele voorbeelden? Lees hoe de Leuvense drukkerij Peeters-Orientaliste de volledige administratie stroomlijnde dankzij MultiPress, of hoe MultiPress voor Crea Printing uit Roeselare een breedbeeldzicht creëerde over alle projecten. En wat met KH Drukwerken uit Tessenderlo die volop kon profiteren van de Check & Repair-module?

Vraag je eigen gepersonaliseerd magazine aan op http://multipress.biz/cretp4

Lees meer op http://multipress.biz/pfst82

Automatisatie en integratie ...MultiPress staat voor automatisering en integratie. Dát wisten we al. Maar wat levert dat nu concreet op voor jou, én voor je bedrijf? In de nieuwe editie kom je daar geheid achter. We verzamelden namelijk enkele getuigenissen van offset drukkers. Ze vertellen over hun ervaringen met MultiPress. Je komt te weten waarom zij vastberaden voor onze business software hebben gekozen, en waarom dat zo'n groot verschil uitmaakt. ... leiden tot besparingen!Wij trekken met MultiPress resoluut de kaart van besparing! In deze tijden zijn de productietijden kort en de marges flinterdun. Dus welke drukkerij staat niet achter een vlotte informatieoverdracht tussen de verschillende afdelingen? Wie wil de transportkosten niet laten dalen door een overzichtelijke planning of zelfs de persstilstand terugschroeven? Het antwoord op al die vragen - en nog veel meer! - vind je terug in ons nieuwe magazine.Enkele voorbeelden? Lees hoe de Leuvense drukkerij Peeters-Orientaliste de volledige administratie stroomlijnde dankzij MultiPress, of hoe MultiPress voor Crea Printing uit Roeselare een breedbeeldzicht creëerde over alle projecten. En wat met KH Drukwerken uit Tessenderlo die volop kon profiteren van de Check & Repair-module?Vraag je eigen gepersonaliseerd magazine aan op http://multipress.biz/cretp4Lees meer op http://multipress.biz/pfst82