De digitale stansmachines van JWEI bieden een allround oplossing voor het snijden, slitten, uitkappen en rillen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, signproducten en andere materialen, zonder de nood van fysieke stansvormen, geschoolde operatoren of lange leveringstijden .

Tijdens de Experience days worden er hands-on demo's gegeven en bieden we de mogelijkheid om eigen materiaal mee te brengen. Telkens gekoppeld aan interessante prijsdeals en wie weet een beschikbare showroommachine.

Igepa is én blijft uw partner voor een betrouwbaar en geautomatiseerd machinepark.

Investeert u dit najaar in één van onze digitale print- of afwerkingsmachines, dan nemen wij u en uw partner graag mee voor een wine tasting en diner op een Belgisch wijndomein.

  • Klik hier om uw gewenste demo te reserveren (plaatsen zijn beperkt, inschrijven is verplicht).

Vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be

Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be

Bruno Vanhee: +32 475 784 067 - bvanhee@igepa.be

De digitale stansmachines van JWEI bieden een allround oplossing voor het snijden, slitten, uitkappen en rillen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, signproducten en andere materialen, zonder de nood van fysieke stansvormen, geschoolde operatoren of lange leveringstijden . Tijdens de Experience days worden er hands-on demo's gegeven en bieden we de mogelijkheid om eigen materiaal mee te brengen. Telkens gekoppeld aan interessante prijsdeals en wie weet een beschikbare showroommachine.Igepa is én blijft uw partner voor een betrouwbaar en geautomatiseerd machinepark.Investeert u dit najaar in één van onze digitale print- of afwerkingsmachines, dan nemen wij u en uw partner graag mee voor een wine tasting en diner op een Belgisch wijndomein.Vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder!Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.beJürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.beBruno Vanhee: +32 475 784 067 - bvanhee@igepa.be