Grafische Groep Matthys is gespecialiseerd in 'inline cold foil' drukwerk en verpakking met folie-effecten. Wekelijks vertrekken honderden opdrachten naar klanten in België, Nederland en Frankrijk. De combinatie van offset, digitaal en gespecialiseerd drukwerk zorgt voor een fikse uitdaging in de backoffice.

Tot 2008 werden calculaties al eens dubbel uitgevoerd, omdat de offertevragen via verschillende kanalen binnenkwamen. Door dit dubbel werk werd vaak tijd en geld verloren, wat een doorn in het oog was van het management. Calculaties moesten sneller en eenduidiger kunnen opgesteld worden.

De projectmanager van Dataline hertekende samen met Groep Matthys de bestaande processen. Op basis van een heldere roadmap werden de bedrijfsprocessen professioneel geautomatiseerd. Overtollige dubbele calculaties wordt vermeden, combinatieorders gaan vlot buiten en snelle internationale leveringen zijn geen probleem meer. Nieuwe machines krijgen via MultiPress de ideale parameters mee voor een verbeterde steltijd, productiesnelheid en roleigenschappen. Meteen wordt ook het verbruik van folie geoptimaliseerd. En ook al daalden de kosten: de orders worden nu sneller en correcter dan ooit verwerkt.

Leer hier hoe u uw backoffice laat schitteren

Grafische Groep Matthys is gespecialiseerd in 'inline cold foil' drukwerk en verpakking met folie-effecten. Wekelijks vertrekken honderden opdrachten naar klanten in België, Nederland en Frankrijk. De combinatie van offset, digitaal en gespecialiseerd drukwerk zorgt voor een fikse uitdaging in de backoffice. Tot 2008 werden calculaties al eens dubbel uitgevoerd, omdat de offertevragen via verschillende kanalen binnenkwamen. Door dit dubbel werk werd vaak tijd en geld verloren, wat een doorn in het oog was van het management. Calculaties moesten sneller en eenduidiger kunnen opgesteld worden. De projectmanager van Dataline hertekende samen met Groep Matthys de bestaande processen. Op basis van een heldere roadmap werden de bedrijfsprocessen professioneel geautomatiseerd. Overtollige dubbele calculaties wordt vermeden, combinatieorders gaan vlot buiten en snelle internationale leveringen zijn geen probleem meer. Nieuwe machines krijgen via MultiPress de ideale parameters mee voor een verbeterde steltijd, productiesnelheid en roleigenschappen. Meteen wordt ook het verbruik van folie geoptimaliseerd. En ook al daalden de kosten: de orders worden nu sneller en correcter dan ooit verwerkt. Leer hier hoe u uw backoffice laat schitteren