In de grafische sector is afwerking een stiel apart. Klanten hebben nood aan snelle calculaties, zelfs als elk binnenkomend order een volledig nieuw product is. Zeer gespecialiseerde machines voor Wire-O, koilbinding of bagettering moeten optimaal worden geparametriseerd.

Boekbinderij LD beschikt over niet minder dan 218 vergaarstations. Met software op maat probeerde men de ingewikkelde administratie onder controle te houden, tot de grenzen bereikt waren. Doorgroeien kon niet en er werd te veel tijd verloren met het overtikken van gegevens van offerte naar order, van order naar facturatie en tenslotte naar de boekhouding. Hoog tijd voor een modern systeem dat moeiteloos overweg kan met alle 'speciallekes' en toch intuïtief het verschil maakt: MultiPress.

Ontdek hier hoe medewerkers veel efficiënter konden gaan werken en hoe boekbinderij LD zich in een beperkte tijd opmaakte voor een sterke toekomst. (MultiPress.biz/ojuuim)

In de grafische sector is afwerking een stiel apart. Klanten hebben nood aan snelle calculaties, zelfs als elk binnenkomend order een volledig nieuw product is. Zeer gespecialiseerde machines voor Wire-O, koilbinding of bagettering moeten optimaal worden geparametriseerd. Boekbinderij LD beschikt over niet minder dan 218 vergaarstations. Met software op maat probeerde men de ingewikkelde administratie onder controle te houden, tot de grenzen bereikt waren. Doorgroeien kon niet en er werd te veel tijd verloren met het overtikken van gegevens van offerte naar order, van order naar facturatie en tenslotte naar de boekhouding. Hoog tijd voor een modern systeem dat moeiteloos overweg kan met alle 'speciallekes' en toch intuïtief het verschil maakt: MultiPress.Ontdek hier hoe medewerkers veel efficiënter konden gaan werken en hoe boekbinderij LD zich in een beperkte tijd opmaakte voor een sterke toekomst. (MultiPress.biz/ojuuim)