Afwerking zoals Wire-O, koilbinding of bagettering is een stiel apart. Klanten hebben nood aan snelle calculaties. Zelfs als elk binnenkomend order een volledig nieuw product is. Met software op maat probeerde Boekbinderij LD de ingewikkelde backoffice onder controle te houden, tot het tegen een administratieve muur aanliep. Doorgroeien kon niet en er werd te veel tijd verloren met gegevens overtikken van offerte naar order naar factuur naar boekhouding naar ...

Ontdek hier hoe MultiPress de medewerkers veel efficiënter laat werken. Want in tegenstelling tot wat velen denken, is het wel degelijk mogelijk de administratie van complexe afwerkingsbedrijven te automatiseren. Benieuwd?

Afwerking zoals Wire-O, koilbinding of bagettering is een stiel apart. Klanten hebben nood aan snelle calculaties. Zelfs als elk binnenkomend order een volledig nieuw product is. Met software op maat probeerde Boekbinderij LD de ingewikkelde backoffice onder controle te houden, tot het tegen een administratieve muur aanliep. Doorgroeien kon niet en er werd te veel tijd verloren met gegevens overtikken van offerte naar order naar factuur naar boekhouding naar ... Ontdek hier hoe MultiPress de medewerkers veel efficiënter laat werken. Want in tegenstelling tot wat velen denken, is het wel degelijk mogelijk de administratie van complexe afwerkingsbedrijven te automatiseren. Benieuwd?