De meeste managers van grafische productiebedrijven baseren hun keuze om te automatiseren op veronderstellingen, buikgevoel en/of vage aanbevelingen ... Maar elk bedrijf is volstrekt uniek in zijn aanpak. Dus wat werkt bij een concullega, werkt misschien niet bij u!

Wat als u eenvoudig kan beschikken over de juiste feiten en cijfers om uw beslissing op te baseren? Dan heeft Dataline goed nieuws voor u.

Dataline bundelde meer dan 20 jaar MIS/ERP-expertise in een behoefteanalysetool voor de grafische industrie. Deze tool analyseert uiterst grondig de cijfers van alle gebruikte processen en technieken in elk grafisch producitebedrijf. Op basis daarvan kent u exact de huidige kost van elk onderdeel. Deze wordt vergeleken me de optimale kost van de geanalyseerde bedrijfsonderdelen. Dankzij de MAS Audit Software kunt u nu automatisatiebeslissingen en prioriteiten baseren op correcte feiten en cijfers!

Lees verder en ontdek:

  • Is de MAS-audit iets voor uw bedrijf?
  • Wat houdt een MAS-audit in?
  • Wat levert een MAS-audit op?
  • Hoe vraagt u een gratis MAS-audit aan?
De meeste managers van grafische productiebedrijven baseren hun keuze om te automatiseren op veronderstellingen, buikgevoel en/of vage aanbevelingen ... Maar elk bedrijf is volstrekt uniek in zijn aanpak. Dus wat werkt bij een concullega, werkt misschien niet bij u!Wat als u eenvoudig kan beschikken over de juiste feiten en cijfers om uw beslissing op te baseren? Dan heeft Dataline goed nieuws voor u.Dataline bundelde meer dan 20 jaar MIS/ERP-expertise in een behoefteanalysetool voor de grafische industrie. Deze tool analyseert uiterst grondig de cijfers van alle gebruikte processen en technieken in elk grafisch producitebedrijf. Op basis daarvan kent u exact de huidige kost van elk onderdeel. Deze wordt vergeleken me de optimale kost van de geanalyseerde bedrijfsonderdelen. Dankzij de MAS Audit Software kunt u nu automatisatiebeslissingen en prioriteiten baseren op correcte feiten en cijfers!Lees verder en ontdek: