Drukkerij Van der Poorten ontstond in 1949 in een kelder met één handpers, maar is intussen uitgegroeid tot een grote speler in de grafische sector. Met meer dan 45 medewerkers en een indrukwekkend machinepark zijn ze hét adres voor boeken, tijdschriften, folders, brochures of jaarverslagen.

Van der Poorten werkte 30 jaar met eigen software, perfect voor recurrente opdrachten. Maar wat als het percentage nieuwe én dus andere opdrachten stijgt en de verdere samenwerking met de programmeur ter discussie staat?

Dan wordt plots een groot stuk van de administratie manueel.

Niet de bedoeling als verdere groei de ambitie is.

Van der Poorten begon aan een uitgebreid marktonderzoek.

Benieuwd naar de uitslag?

Drukkerij Van der Poorten ontstond in 1949 in een kelder met één handpers, maar is intussen uitgegroeid tot een grote speler in de grafische sector. Met meer dan 45 medewerkers en een indrukwekkend machinepark zijn ze hét adres voor boeken, tijdschriften, folders, brochures of jaarverslagen.Van der Poorten werkte 30 jaar met eigen software, perfect voor recurrente opdrachten. Maar wat als het percentage nieuwe én dus andere opdrachten stijgt en de verdere samenwerking met de programmeur ter discussie staat?Dan wordt plots een groot stuk van de administratie manueel. Niet de bedoeling als verdere groei de ambitie is. Van der Poorten begon aan een uitgebreid marktonderzoek. Benieuwd naar de uitslag?