Giveaways

Met de warme weggevers van Print.com is winterpret gegarandeerd. Op deze inspiratiepagina vind je een selectie van giveaways om onder de aandacht te blijven bij zakelijke relaties. Van mutsen en sjaals tot koffiebekers om je warm te houden, allemaal met een eigen bedrukking.

Bekijk de inspiratiepagina voor giveaways

Horeca

Van menukaarten tot aan bestekzakjes en van borrelplanken tot aan bierviltjes: met bedrukte horecaproducten heb je het recept voor succes in handen. Allemaal volledig naar smaak aan te passen met jouw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp.

Bekijk de inspiratiepagina voor de horeca

Samples

Inspireren is één van de kernwaarden van Print.com. Dat is precies waar de lookbooks voor staan; drie mappen boordevol samples van alle bekende, maar ook hele bijzondere materiaalsoorten, veredelingen en afwerkingen. Van papiersoorten en spandoekmaterialen tot stickers en plaatmaterialen. Per sample zie je in één oogopslag hoe kleuren uitkomen, welke kenmerken het materiaal heeft en waar je op moet letten.

Bekijk de inspiratiepagina voor samples

Verpakken

Online winkelen, eten afhalen of laten bezorgen: thuisconsumptie heeft in de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Hierdoor is het nóg belangrijker dat de verpakking perfect aansluit bij wat een bedrijf wil uitstralen. Wil jij, of jouw klant, een onvergetelijke eerste indruk maken? Kies dan uit bedrukte foodboxen, luxe verzenddozen, magneetdozen, vloeipapier, satijnen lint of één van de vele andere verpakkingen.

Bekijk de inspiratiepagina voor verpakkingen.

Textiel

Wil je je klanten verrassen met producten die ze op het lijf geschreven zijn? Naast print, sign, large format en giveaways kun je in de webapp van Print.com ook terecht voor bedrukte polo's, T-shirts, sweaters en hoodies. Allemaal onder één dak geproduceerd en met keuze uit verschillende druktechnieken. Met keuze uit allerlei soorten (en maten) zit er altijd iets passends voor jou tussen.

Bekijk de inspiratiepagina voor textiel

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/webapp.

GiveawaysMet de warme weggevers van Print.com is winterpret gegarandeerd. Op deze inspiratiepagina vind je een selectie van giveaways om onder de aandacht te blijven bij zakelijke relaties. Van mutsen en sjaals tot koffiebekers om je warm te houden, allemaal met een eigen bedrukking.Bekijk de inspiratiepagina voor giveaways HorecaVan menukaarten tot aan bestekzakjes en van borrelplanken tot aan bierviltjes: met bedrukte horecaproducten heb je het recept voor succes in handen. Allemaal volledig naar smaak aan te passen met jouw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp.Bekijk de inspiratiepagina voor de horecaSamplesInspireren is één van de kernwaarden van Print.com. Dat is precies waar de lookbooks voor staan; drie mappen boordevol samples van alle bekende, maar ook hele bijzondere materiaalsoorten, veredelingen en afwerkingen. Van papiersoorten en spandoekmaterialen tot stickers en plaatmaterialen. Per sample zie je in één oogopslag hoe kleuren uitkomen, welke kenmerken het materiaal heeft en waar je op moet letten.Bekijk de inspiratiepagina voor samplesVerpakkenOnline winkelen, eten afhalen of laten bezorgen: thuisconsumptie heeft in de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Hierdoor is het nóg belangrijker dat de verpakking perfect aansluit bij wat een bedrijf wil uitstralen. Wil jij, of jouw klant, een onvergetelijke eerste indruk maken? Kies dan uit bedrukte foodboxen, luxe verzenddozen, magneetdozen, vloeipapier, satijnen lint of één van de vele andere verpakkingen. Bekijk de inspiratiepagina voor verpakkingen.TextielWil je je klanten verrassen met producten die ze op het lijf geschreven zijn? Naast print, sign, large format en giveaways kun je in de webapp van Print.com ook terecht voor bedrukte polo's, T-shirts, sweaters en hoodies. Allemaal onder één dak geproduceerd en met keuze uit verschillende druktechnieken. Met keuze uit allerlei soorten (en maten) zit er altijd iets passends voor jou tussen.Bekijk de inspiratiepagina voor textiel Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/webapp.