Bij kartonnagebedrijf Hubregtse maken ze gebruik van MultiPress voor de opvolging van alle businessprocessen. Het programma geeft een uitgebreid overzicht van onder meer deze aspecten van hun bedrijfsvoering:

  • Als kartonnagebedrijf was Hubregtse op zoek naar een ERP-software die weet heeft van de complexe processen binnen de print- en verpakkingsindustrie zoals voorraadbeheer, traceerbaarheid, en kwaliteitscontrole
  • Met hun uitgebreide exportactiviteiten maakt MultiPress het gemakkelijk om de verwerking van alle exportdocumenten efficiënt te configureren.
  • Tijdens het facturatieproces, waarbij ze met vier verschillende valuta werken, is het kiezen van de juiste lay-out voor elk land of elke klant een fluitje van een cent.

Bekijk deze video en ontdek hoe MultiPress deze business ondersteunt

Bij kartonnagebedrijf Hubregtse maken ze gebruik van MultiPress voor de opvolging van alle businessprocessen. Het programma geeft een uitgebreid overzicht van onder meer deze aspecten van hun bedrijfsvoering:Bekijk deze video en ontdek hoe MultiPress deze business ondersteunt