Haast en spoed zelden goed? Over de Duplo iSaddle nochtans niets dan goeds..

Geen berg te hoog, geen dal te diep voor dit volautomatisch brocheersysteem : een paar 100 of een paar 1000 brochures zijn dankzij de steltijd van slechts enkele luttele minuten per job een fluitje van een cent. Bovendien verzamelen de torens losbladig waardoor het voorvouwen van katernen definitief tot het verleden behoort. Alweer een extra tijdbesparing waar KH Drukwerken prat op gaat! De sets worden eerst gerild en gevouwen zodat ook dikkere brochures uiterst kwalitatief kunnen afgewerkt worden.

Vanuit een commercieel kritisch standpunt, nam KH Drukwerken dan ook verschillende machines onder de loep. Duplo iSaddle prijkte als duidelijke overwinnaar bovenaan de lijst temeer daar ook vlotjes A4 landscape formaten en afgewerkte brochures tot 300x300mm feilloos afgewerkt kunnen worden. Deze Duplo machine levert trouwens niet enkel het verwachte rendement maar bevestigt eveneens dat snelheid en kwaliteit niet per se met elkaar moeten concurreren.

De S van Sagamgraphic voor Sterke Service!

"Sagamgraphic heeft ook deze keer ons vertrouwen niet beschaamd!", besluiten de tevreden aanvoerders van KH Drukwerken. "Een feilloos traject van installatie over opleiding tot gedegen service na verkoop! "

Wil ook u het sterke en veelzijdige aanbod van Sagamgraphic ontdekken? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of gloman@sagam.be

Haast en spoed zelden goed? Over de Duplo iSaddle nochtans niets dan goeds.. Geen berg te hoog, geen dal te diep voor dit volautomatisch brocheersysteem : een paar 100 of een paar 1000 brochures zijn dankzij de steltijd van slechts enkele luttele minuten per job een fluitje van een cent. Bovendien verzamelen de torens losbladig waardoor het voorvouwen van katernen definitief tot het verleden behoort. Alweer een extra tijdbesparing waar KH Drukwerken prat op gaat! De sets worden eerst gerild en gevouwen zodat ook dikkere brochures uiterst kwalitatief kunnen afgewerkt worden. Vanuit een commercieel kritisch standpunt, nam KH Drukwerken dan ook verschillende machines onder de loep. Duplo iSaddle prijkte als duidelijke overwinnaar bovenaan de lijst temeer daar ook vlotjes A4 landscape formaten en afgewerkte brochures tot 300x300mm feilloos afgewerkt kunnen worden. Deze Duplo machine levert trouwens niet enkel het verwachte rendement maar bevestigt eveneens dat snelheid en kwaliteit niet per se met elkaar moeten concurreren. De S van Sagamgraphic voor Sterke Service!"Sagamgraphic heeft ook deze keer ons vertrouwen niet beschaamd!", besluiten de tevreden aanvoerders van KH Drukwerken. "Een feilloos traject van installatie over opleiding tot gedegen service na verkoop! "Wil ook u het sterke en veelzijdige aanbod van Sagamgraphic ontdekken? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of gloman@sagam.be