Het Kingdom gamma wordt aangeboden in combinatie met een set enveloppen in verschillende formaten en kent drie afwerkingen: Laid, gekenmerkt door een fijne klassieke lay-out geïnspireerd op traditioneel briefhoofdpapier; Wove, aangenaam om aan te raken, als een zachte stof, en XT-S met een meer eigentijdse uitstraling en welke opvalt door zijn bijzonder gladde oppervlak. Elk van deze versies is verkrijgbaar in de delicate tinten Diamond White, Brilliant White, High White, Oyster en Cream (FSC®-gecertificeerd), die alle bestaan uit 15% katoenvezels. Bovendien wordt de Recy White versie, FSC® Recycled geproduceerd met 100% gerecycleerde vezels.

Kingdom is verkrijgbaar in gramgewichten van 100 g/m² met watermerk tot 320 g/m² en leent zich voor traditionele toepassingen zoals handschrift, maar ook voor corporate image - van brochures en catalogi.

Ontdek Kingdom dankzij het drukvoorbeeldenboek in A4-formaat. Elke pagina van het visuele boek is geproduceerd met een ander papier en grammage van het assortiment.

U kan de brochure aanvragen via uw Igepa vertegenwoordiger.

Het Kingdom gamma wordt aangeboden in combinatie met een set enveloppen in verschillende formaten en kent drie afwerkingen: Laid, gekenmerkt door een fijne klassieke lay-out geïnspireerd op traditioneel briefhoofdpapier; Wove, aangenaam om aan te raken, als een zachte stof, en XT-S met een meer eigentijdse uitstraling en welke opvalt door zijn bijzonder gladde oppervlak. Elk van deze versies is verkrijgbaar in de delicate tinten Diamond White, Brilliant White, High White, Oyster en Cream (FSC®-gecertificeerd), die alle bestaan uit 15% katoenvezels. Bovendien wordt de Recy White versie, FSC® Recycled geproduceerd met 100% gerecycleerde vezels.Kingdom is verkrijgbaar in gramgewichten van 100 g/m² met watermerk tot 320 g/m² en leent zich voor traditionele toepassingen zoals handschrift, maar ook voor corporate image - van brochures en catalogi.Ontdek Kingdom dankzij het drukvoorbeeldenboek in A4-formaat. Elke pagina van het visuele boek is geproduceerd met een ander papier en grammage van het assortiment.U kan de brochure aanvragen via uw Igepa vertegenwoordiger.