Duidelijkheid als deurbeleid

Effectieve communicatie over het geldende coronabeleid begint bij de voordeur, bijvoorbeeld met een strategisch geplaatst stoepbord, een roll-up banner of een opvallende raamsticker. Vanuit hygiëneoogpunt is de entree ook een goede plek om een bedrukte display met desinfecterende handgel neer te zetten. Zo kunnen jouw klanten bezoekers informeren en tegelijkertijd faciliteren.

Grondige communicatie

Na binnenkomst is het belangrijk dat er voldoende afstand wordt gehouden. Vloerstickers zijn een handig hulpmiddel om 1,5 meter te markeren voor bezoekers die in de rij staan of om de looprichting te verduidelijken. Offset vloerstickers zijn de voordeligste keuze bij een hoge oplage. Deze stickers met antislipcertificering (R10) zijn geschikt voor kort- tot middellang gebruik. Ook voor asfalt- en tapijtvloerstickers kun je terecht bij Print.com.

Transparante maatregelen

Preventieschermen worden regelmatig gebruikt bij kassa's, maar kunnen ook ingezet worden om afgeschermde (horeca)zitplaatsen of ontvangstbalies te creëren. Een groot voordeel van deze doorzichtige schermen is dat je eenvoudig de benodigde afscheidingen kunt opbouwen, zonder dat dit ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. En met een keuze uit bureau- en balieschermen, hangende schermen en transparante roll-up banners zit er altijd iets tussen dat goed aansluit bij de ruimte in kwestie.

Meer inspiratie

Voldoende nieuwe ideeën opgedaan op covid.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: verpakken.print.com, weggeven.print.com, samples.print.com of presenteren.print.com.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.

Duidelijkheid als deurbeleidEffectieve communicatie over het geldende coronabeleid begint bij de voordeur, bijvoorbeeld met een strategisch geplaatst stoepbord, een roll-up banner of een opvallende raamsticker. Vanuit hygiëneoogpunt is de entree ook een goede plek om een bedrukte display met desinfecterende handgel neer te zetten. Zo kunnen jouw klanten bezoekers informeren en tegelijkertijd faciliteren. Grondige communicatieNa binnenkomst is het belangrijk dat er voldoende afstand wordt gehouden. Vloerstickers zijn een handig hulpmiddel om 1,5 meter te markeren voor bezoekers die in de rij staan of om de looprichting te verduidelijken. Offset vloerstickers zijn de voordeligste keuze bij een hoge oplage. Deze stickers met antislipcertificering (R10) zijn geschikt voor kort- tot middellang gebruik. Ook voor asfalt- en tapijtvloerstickers kun je terecht bij Print.com. Transparante maatregelenPreventieschermen worden regelmatig gebruikt bij kassa's, maar kunnen ook ingezet worden om afgeschermde (horeca)zitplaatsen of ontvangstbalies te creëren. Een groot voordeel van deze doorzichtige schermen is dat je eenvoudig de benodigde afscheidingen kunt opbouwen, zonder dat dit ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. En met een keuze uit bureau- en balieschermen, hangende schermen en transparante roll-up banners zit er altijd iets tussen dat goed aansluit bij de ruimte in kwestie. Meer inspiratieVoldoende nieuwe ideeën opgedaan op covid.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: verpakken.print.com, weggeven.print.com, samples.print.com of presenteren.print.com. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.