In 2020 trekken we met onze creatieve roadshow opnieuw doorheen Vlaanderen, met stops in Hasselt, Kortrijk, Gent en Antwerpen.

  • Hasselt - 25 februari 2020
  • Kortrijk - 2 april 2020
  • Gent - to be announced
  • Antwerpen - to be announced

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over content creatie.

Het programma is gevuld met creatieve workshops, inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Ook alle nieuwe features in de Adobe-software die gelanceerd werden op Adobe MAX 2020 in Los Angeles komen uitgebreid aan bod.

Meer info: www.lab9.be/cisd

In 2020 trekken we met onze creatieve roadshow opnieuw doorheen Vlaanderen, met stops in Hasselt, Kortrijk, Gent en Antwerpen.Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over content creatie.Het programma is gevuld met creatieve workshops, inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Ook alle nieuwe features in de Adobe-software die gelanceerd werden op Adobe MAX 2020 in Los Angeles komen uitgebreid aan bod.Meer info: www.lab9.be/cisd