Kleinere drukkerijen, een kolfje naar de hand van MultiPress

Business software is enkel geschikt voor grotere drukkerijen, wordt algemeen aangenomen. En het is geen leugen waard want grotere drukkerijen - veel medewerkers, complexe productielijnen, grote volumes, ... - hebben er uiteraard alle baat bij om hun administratie en bij uitbreiding hun volledige business te automatiseren.

Kleinere drukkerijen, een kolfje naar de hand van MultiPress

© .

Dat spaart tijd en dus geld uit. Om nog maar te zwijgen van een foutmarge die in zowat elk businessproces tot absoluut nul te herleiden is. Wat is daar nu verkeerd aan? Maar waarom zouden enkel grote bedrijven dat voorrecht genieten?

Want kleinere familiale bedrijven of zelfs eenmanszaken willen hun zaken ook automatiseren! Het is juist, niet eens zo heel lang geleden werden dergelijke arrangementen enkel voorgesteld aan de 'grote jongens'. MultiPress zorgt echter ondertussen al een hele tijd voor een oplossing op maat. Zonder maatwerk. Voor elk budget. Aangepast aan de visie van het bedrijf in kwestie. Drukkerij De Meyer uit Zomergem ging ervoor. Hier leest u het verhaal van CEO Wim De Meyer.

Lees meer over: