Top Colour Digital is een gesatineerd papier van hoogwaardige kwaliteit dat zorgt voor de beste printresultaten in kleur. De hoge witheid en het gladde oppervlak zorgen ervoor dat de kleuren perfect tot hun recht komen. Uw volvlakken in kleur zullen nooit zo egaal en helder ogen als op ons gesatineerd papier. Dit papier is ontworpen met als enige doel het printen van applicaties in kleur te kunnen promoten.

Voor al uw applicaties kan u rekenen op een gamma dat bestaat uit A4, A3 & SRA3, in 90, 100, 120, 160, 190, 250 en 300 gram. Aarzel niet uw sales verantwoordelijke te contacteren om zo meer informatie te bekomen over deze kwaliteit of om een prijs aan te vragen en een bestelling te plaatsen. Wij staan tot uw dienst voor al uw vragen!

Top Colour Digital is een gesatineerd papier van hoogwaardige kwaliteit dat zorgt voor de beste printresultaten in kleur. De hoge witheid en het gladde oppervlak zorgen ervoor dat de kleuren perfect tot hun recht komen. Uw volvlakken in kleur zullen nooit zo egaal en helder ogen als op ons gesatineerd papier. Dit papier is ontworpen met als enige doel het printen van applicaties in kleur te kunnen promoten. Voor al uw applicaties kan u rekenen op een gamma dat bestaat uit A4, A3 & SRA3, in 90, 100, 120, 160, 190, 250 en 300 gram. Aarzel niet uw sales verantwoordelijke te contacteren om zo meer informatie te bekomen over deze kwaliteit of om een prijs aan te vragen en een bestelling te plaatsen. Wij staan tot uw dienst voor al uw vragen!