Deze compleet nieuwe manier voor het ontwikkelen en produceren van speciale verpakkingen voor luxe- en hoogwaardige producten opent een resem nieuwe mogelijkheden voor brand owners. Van scherpe hoekranden tot het aanbrengen van onzichtbare magneten zijn nog maar enkele van deze mogelijkheden om zich te onderscheiden.

De productiewijze is ideaal voor producten waarbij korte doorlooptijden heel cruciaal zijn, voor gepersonaliseerde producten en voor unieke verpakkingen met een grote merkherkenning.

www.luxury-packaging.eu

www.libertec.be

www.kolbus.com

Deze compleet nieuwe manier voor het ontwikkelen en produceren van speciale verpakkingen voor luxe- en hoogwaardige producten opent een resem nieuwe mogelijkheden voor brand owners. Van scherpe hoekranden tot het aanbrengen van onzichtbare magneten zijn nog maar enkele van deze mogelijkheden om zich te onderscheiden.De productiewijze is ideaal voor producten waarbij korte doorlooptijden heel cruciaal zijn, voor gepersonaliseerde producten en voor unieke verpakkingen met een grote merkherkenning.www.luxury-packaging.euwww.libertec.bewww.kolbus.com