Bekijk de mogelijkheden die de European Sign Expo belicht voor zowel traditionele als digitale signage en onderzoek de onderlinge verbinding tussen visuele communicatie, software en installatie.

Voor het tweede jaar op rij worden mogelijkheden geherdefinieerd op de Personalisation Experience.

Sportswear Pro stelt u in staat om de gecreëerde mogelijkheden te bekijken. Bekijk de oplossingen voor on demand sportkledingproductie en innovatieve materialen binnen de industrie voor activewear.

Gebruik actiecode FESH414 bij uw inschrijving en profiteer van € 30 korting op uw toegangsbewijs!

www.fespaglobalprintexpo.com

https://ese.fespa.com

https://www.sportswearpro.com

https://www.personalisationexperience.com

Bekijk de mogelijkheden die de European Sign Expo belicht voor zowel traditionele als digitale signage en onderzoek de onderlinge verbinding tussen visuele communicatie, software en installatie.Voor het tweede jaar op rij worden mogelijkheden geherdefinieerd op de Personalisation Experience. Sportswear Pro stelt u in staat om de gecreëerde mogelijkheden te bekijken. Bekijk de oplossingen voor on demand sportkledingproductie en innovatieve materialen binnen de industrie voor activewear.Gebruik actiecode FESH414 bij uw inschrijving en profiteer van € 30 korting op uw toegangsbewijs!www.fespaglobalprintexpo.comhttps://ese.fespa.comhttps://www.sportswearpro.comhttps://www.personalisationexperience.com