Woensdag 2 september was de "European Launch" van de nieuwe Lithrone GLX40.

Deze "karton" pers werd voorgesteld in het Komori Graphic Technology Center Europe te Utrecht, kortweg KGC-E.

De geïnteresseerden kwamen uit heel Europa waaronder ook enkele grafische bedrijven uit België die werden verwelkomt door het Albyco/Komori - team.

De Lithrone GLX-640 UV is uitgerust met een UV-vernisgroep en voorzien van speciale Komori technologie zoals een geautomatiseerd camera controlesysteem PQA-S, geautomatiseerd wassen en reinigen voor een non-stop productie van kleine en grote oplagen met een snelle omschakeling. De pers is ook uitgerust met een volledig automatisch pallet in en uitvoer wissel die toelaat aan de maximale snelheid van 18.000 vel/u te blijven draaien bij het wisselen van paletten.

Uiteraard mocht het onderwerp "H-UV" niet op de agenda ontbreken, Komori is pionier en marktleider in deze materie.

De showroom van het Komori Graphic Center werd recent verdubbeld in m2, dit om meer persen te kunnen plaatsen waaronder deze GLX640, maar ook een GL840.

Wenst u meer informatie over de Komori drukpersen en technologieën, aarzel niet ons te contacteren via sales@albyco.be of 014 41 55 35

Woensdag 2 september was de "European Launch" van de nieuwe Lithrone GLX40. Deze "karton" pers werd voorgesteld in het Komori Graphic Technology Center Europe te Utrecht, kortweg KGC-E. De geïnteresseerden kwamen uit heel Europa waaronder ook enkele grafische bedrijven uit België die werden verwelkomt door het Albyco/Komori - team. De Lithrone GLX-640 UV is uitgerust met een UV-vernisgroep en voorzien van speciale Komori technologie zoals een geautomatiseerd camera controlesysteem PQA-S, geautomatiseerd wassen en reinigen voor een non-stop productie van kleine en grote oplagen met een snelle omschakeling. De pers is ook uitgerust met een volledig automatisch pallet in en uitvoer wissel die toelaat aan de maximale snelheid van 18.000 vel/u te blijven draaien bij het wisselen van paletten. Uiteraard mocht het onderwerp "H-UV" niet op de agenda ontbreken, Komori is pionier en marktleider in deze materie. De showroom van het Komori Graphic Center werd recent verdubbeld in m2, dit om meer persen te kunnen plaatsen waaronder deze GLX640, maar ook een GL840. Wenst u meer informatie over de Komori drukpersen en technologieën, aarzel niet ons te contacteren via sales@albyco.be of 014 41 55 35