Dataline en Komori hebben hun krachten gebundeld en een MultiPress Certified Technology partnerovereenkomst gesloten. Het MultiPress certificatie-programma zorgt ervoor dat technologie leveranciers zoals Komori gecertificeerd worden om een verbinding tussen MultiPress en hun eigen applicatie te implementeren, gebaseerd op de JDF/JMF-technologie. Het zorgt er tevens voor dat algehele kwaliteit en klantentevredenheid gewaarborgd wordt doorheen de samenwerking, zowel voor de partner als de eindklant. Door de koppeling van het MultiPress MIS systeem met de Komori KP-Connect Pro ontstaat een volledig geautomatiseerde workflow, van inkomende bestelling tot en met afgewerkt drukwerk. In realtime!

Lees hier hoe dat werkt en ontdek live de koppeling tussen MultiPress en Komori KP-Connect Pro op het Komori Autumn Open House.

Dataline en Komori hebben hun krachten gebundeld en een MultiPress Certified Technology partnerovereenkomst gesloten. Het MultiPress certificatie-programma zorgt ervoor dat technologie leveranciers zoals Komori gecertificeerd worden om een verbinding tussen MultiPress en hun eigen applicatie te implementeren, gebaseerd op de JDF/JMF-technologie. Het zorgt er tevens voor dat algehele kwaliteit en klantentevredenheid gewaarborgd wordt doorheen de samenwerking, zowel voor de partner als de eindklant. Door de koppeling van het MultiPress MIS systeem met de Komori KP-Connect Pro ontstaat een volledig geautomatiseerde workflow, van inkomende bestelling tot en met afgewerkt drukwerk. In realtime!Lees hier hoe dat werkt en ontdek live de koppeling tussen MultiPress en Komori KP-Connect Pro op het Komori Autumn Open House.