De Konica Minolta AccurioLabel 190 is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelproducenten en biedt betaalbare toegang tot digitaal printen. De printer werd ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten in steeds kortere productietijden te beheren en te leveren. In tegenstelling tot traditioneel flexo- en offsetdrukwerk, zijn dit type opdrachten eenvoudig en efficiënt te verwerken met een uiterst flexibel digitaal printproces. De AccurioLabel 190 staat ook garant voor een superieure kwaliteit, voor gebruiksgemak en is compatibel met een groot aantal oplossingen voor nabewerking van de prints.

Peter Veldhuysen, Manager Sales & Marketing Professional Printing Cluster West bij Konica Minolta Business Solutions, zegt: "Deze belangrijke mijlpaal voor Konica Minolta toont aan dat de AccurioLabel 190 bij uitstek is ontwikkeld om de belangrijkste uitdagingen binnen de huidige markt aan te gaan. Deze snelle en flexibele oplossing maakt het mogelijk om in korte tijd zowel efficiënt als winstgevend printresultaten van hoge kwaliteit te leveren."

Meer info: https://labelprinting.konicaminolta.eu/

De Konica Minolta AccurioLabel 190 is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelproducenten en biedt betaalbare toegang tot digitaal printen. De printer werd ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten in steeds kortere productietijden te beheren en te leveren. In tegenstelling tot traditioneel flexo- en offsetdrukwerk, zijn dit type opdrachten eenvoudig en efficiënt te verwerken met een uiterst flexibel digitaal printproces. De AccurioLabel 190 staat ook garant voor een superieure kwaliteit, voor gebruiksgemak en is compatibel met een groot aantal oplossingen voor nabewerking van de prints.Peter Veldhuysen, Manager Sales & Marketing Professional Printing Cluster West bij Konica Minolta Business Solutions, zegt: "Deze belangrijke mijlpaal voor Konica Minolta toont aan dat de AccurioLabel 190 bij uitstek is ontwikkeld om de belangrijkste uitdagingen binnen de huidige markt aan te gaan. Deze snelle en flexibele oplossing maakt het mogelijk om in korte tijd zowel efficiënt als winstgevend printresultaten van hoge kwaliteit te leveren." Meer info: https://labelprinting.konicaminolta.eu/