Konica Minolta bereidt zich voor op een indrukwekkende deelname aan de beurs ter ondersteuning van zijn marktleidende positie op het gebied van productieprinten. Geheel volgens het motto van de drupa "touch the future" wordt de bezoeker van stand A65 (hal 8b) van Konica Minolta een inzicht in de toekomst geboden van de nieuwste printinnovaties en toepassingen.

Op één van de grootste stands op de drupa 2016, met een oppervlakte van 2.400 vierkante meter, die in meerdere bedrijfstoepassingen is opgedeeld, presenteert Konica Minolta oplossingen die een echte toegevoegde waarde en hoog omzetpotentieel voor zijn klanten inhouden. De verschillende toepassingen omvatten het gehele productieprint productaanbod van Konica Minolta inclusief industrieel inkjet, het drukken van etiketten en een platform voor marketingautomatisering. Nieuwe producten zoals de productieprintsystemen bizhub PRESS 1250e en de officiële marktintroductie van de KM-1, een digitale UV-vellenpers in B2+ formaat, zullen beslist grote indruk op het drupa-publiek maken.

Wij zullen onze voortrekkersrol door de presentatie van innovatieve bedrijfsconcepten op indrukwekkende wijze op de drupa aantonen.

Wij kijken uit naar uw bezoek op onze stand A65 (hal 8b). U zult zeker niet teleurgesteld zijn.

Bezoek ook onze speciale microsite voor de drupa: http://drupa2016.konicaminolta.eu/

Konica Minolta bereidt zich voor op een indrukwekkende deelname aan de beurs ter ondersteuning van zijn marktleidende positie op het gebied van productieprinten. Geheel volgens het motto van de drupa "touch the future" wordt de bezoeker van stand A65 (hal 8b) van Konica Minolta een inzicht in de toekomst geboden van de nieuwste printinnovaties en toepassingen.Op één van de grootste stands op de drupa 2016, met een oppervlakte van 2.400 vierkante meter, die in meerdere bedrijfstoepassingen is opgedeeld, presenteert Konica Minolta oplossingen die een echte toegevoegde waarde en hoog omzetpotentieel voor zijn klanten inhouden. De verschillende toepassingen omvatten het gehele productieprint productaanbod van Konica Minolta inclusief industrieel inkjet, het drukken van etiketten en een platform voor marketingautomatisering. Nieuwe producten zoals de productieprintsystemen bizhub PRESS 1250e en de officiële marktintroductie van de KM-1, een digitale UV-vellenpers in B2+ formaat, zullen beslist grote indruk op het drupa-publiek maken. Wij zullen onze voortrekkersrol door de presentatie van innovatieve bedrijfsconcepten op indrukwekkende wijze op de drupa aantonen. Wij kijken uit naar uw bezoek op onze stand A65 (hal 8b). U zult zeker niet teleurgesteld zijn.Bezoek ook onze speciale microsite voor de drupa: http://drupa2016.konicaminolta.eu/