Dit najaar organiseert Igepa Experience Days op verschillende tijdstippen met telkens de focus op een andere leverancier.

Oktober: Konica Minolta - digitaal printen

November: Duplo - automatisatie in snijden, rillen, veredeling en afwerking van brochures en boeken

December: JWEI - digitaal stansen

Telkens gekoppeld aan interessante prijsdeals en wie weet een beschikbare showroommachine.

ACTIE

Bestel een Konica Minolta Print production printer type 4065/70/80, 7090/7100, 12000 vóór 15 november 2023 en geniet van onze uitzonderlijke financieringsvoorwaarden!

Maak alvast hier een virtuele wandeling in onze digitale showroom.

24 en 26 oktober staan in het teken van de oplossingen van Konica Minolta.

Samen met hen zoomen we in op automatisatie, gebruiksgemak en rentabiliteit. Maak daarbij ook kennis met het IQ-501 Intelligent Quality Care-systeem: gewoonweg efficiënt door intelligente automatisering:

  • Geautomatiseerde machinelinearisatie
  • Geautomatiseerde duplexregistratie
  • Geautomatiseerd profileren
  • Real-time correctie

Igepa is én blijft uw partner voor een betrouwbaar en geautomatiseerd machinepark.

Investeert u dit najaar in één van onze digitale print- of afwerkingsmachines, dan nemen wij u en uw partner graag mee voor een winetasting en diner op een Belgisch wijndomein.

>> Klik hier om uw gewenste demo te reserveren (plaatsen zijn beperkt, inschrijven is verplicht).

Vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be

We believe in print... We believe in finishing...

Dit najaar organiseert Igepa Experience Days op verschillende tijdstippen met telkens de focus op een andere leverancier.Oktober: Konica Minolta - digitaal printenNovember: Duplo - automatisatie in snijden, rillen, veredeling en afwerking van brochures en boekenDecember: JWEI - digitaal stansenTelkens gekoppeld aan interessante prijsdeals en wie weet een beschikbare showroommachine.ACTIEBestel een Konica Minolta Print production printer type 4065/70/80, 7090/7100, 12000 vóór 15 november 2023 en geniet van onze uitzonderlijke financieringsvoorwaarden!Maak alvast hier een virtuele wandeling in onze digitale showroom.24 en 26 oktober staan in het teken van de oplossingen van Konica Minolta.Samen met hen zoomen we in op automatisatie, gebruiksgemak en rentabiliteit. Maak daarbij ook kennis met het IQ-501 Intelligent Quality Care-systeem: gewoonweg efficiënt door intelligente automatisering:Igepa is én blijft uw partner voor een betrouwbaar en geautomatiseerd machinepark.Investeert u dit najaar in één van onze digitale print- of afwerkingsmachines, dan nemen wij u en uw partner graag mee voor een winetasting en diner op een Belgisch wijndomein.>> Klik hier om uw gewenste demo te reserveren (plaatsen zijn beperkt, inschrijven is verplicht).Vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder!Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.beWe believe in print... We believe in finishing...