Deze snelle en flexibele serie is ontwikkeld voor bedrijven die onlangs zijn begonnen met digitaal afdrukken en nu hun dienstverlening willen uitbreiden. Daarnaast is de serie geschikt voor bedrijven die grote, terugkerende afdrukvolumes moeten verwerken.

Met de Integrated Color Care Unit worden een aantal van de belangrijkste pijnpunten van het digitaal productie printen weggehaald, zoals de tijdrovende front-to-back-registratie, moeizame kleurinstelling en complexe papierinstellingen die nu tot het verleden behoren.

De nieuwe serie heeft een indrukwekkend maandelijks inzetvolume met onderdelen met een lange levensduur. Al deze innovaties zijn gecombineerd in de snelste, efficiëntste en meest geautomatiseerde pers ooit. Deze productiepers die maximale uptime en flexibiliteit biedt, is op de markt gebracht om de resultaten van bedrijven te verbeteren.

Meer informatie vindt u hier.

Meer info: Konica Minolta BS (Belgium) NV/Sa - info@konicaminolta.be / 02/717 08 55 (NL) - 02/717 08 56

Deze snelle en flexibele serie is ontwikkeld voor bedrijven die onlangs zijn begonnen met digitaal afdrukken en nu hun dienstverlening willen uitbreiden. Daarnaast is de serie geschikt voor bedrijven die grote, terugkerende afdrukvolumes moeten verwerken.Met de Integrated Color Care Unit worden een aantal van de belangrijkste pijnpunten van het digitaal productie printen weggehaald, zoals de tijdrovende front-to-back-registratie, moeizame kleurinstelling en complexe papierinstellingen die nu tot het verleden behoren. De nieuwe serie heeft een indrukwekkend maandelijks inzetvolume met onderdelen met een lange levensduur. Al deze innovaties zijn gecombineerd in de snelste, efficiëntste en meest geautomatiseerde pers ooit. Deze productiepers die maximale uptime en flexibiliteit biedt, is op de markt gebracht om de resultaten van bedrijven te verbeteren.Meer informatie vindt u hier. Meer info: Konica Minolta BS (Belgium) NV/Sa - info@konicaminolta.be / 02/717 08 55 (NL) - 02/717 08 56