Met de METEOR Unlimited Colors kunnen gebruikers op de markt voor productieprinten voortaan hoge CMYK-kwaliteit combineren met aantrekkelijke, decoratieve effecten. CMYK-afdrukken worden hiermee niet alleen naar een hoger niveau getild, dit kan bovendien met de garantie op zeer aantrekkelijke marges.

Afdrukken in topkwaliteit

De nieuwe combinatie van CMYK-afdrukken met in line foliebedrukking creëert unieke mogelijkheden voor aanbieders van printdiensten. Door de combinatie van zilver- en goudfolie met toner kunnen prachtige metallic oppervlakken en opvallende glanseffecten worden gerealiseerd.

Standaard CMYK-printopdrachten zijn mogelijk, maar door het aanbrengen van hot foil ook de meest verfijnde afwerkingen, en dit voor korte tot middellange printruns.

Rendabel, ook bij korte printruns

METEOR Unlimited Colors is een 100% digitale print- en afwerkingsoplossing én het perfecte systeem voor de productie van gepersonaliseerde printopdrachten, luxeverpakkingen, 'limited editions' en van meerdere versies.

https://www.youtube.com/watch?v=dEpk-w8AXEY

Meer informatie: Konica Minolta Business Solutions (België)info@konicaminolta.be / www.konicaminolta.be

Met de METEOR Unlimited Colors kunnen gebruikers op de markt voor productieprinten voortaan hoge CMYK-kwaliteit combineren met aantrekkelijke, decoratieve effecten. CMYK-afdrukken worden hiermee niet alleen naar een hoger niveau getild, dit kan bovendien met de garantie op zeer aantrekkelijke marges.Afdrukken in topkwaliteitDe nieuwe combinatie van CMYK-afdrukken met in line foliebedrukking creëert unieke mogelijkheden voor aanbieders van printdiensten. Door de combinatie van zilver- en goudfolie met toner kunnen prachtige metallic oppervlakken en opvallende glanseffecten worden gerealiseerd. Standaard CMYK-printopdrachten zijn mogelijk, maar door het aanbrengen van hot foil ook de meest verfijnde afwerkingen, en dit voor korte tot middellange printruns. Rendabel, ook bij korte printrunsMETEOR Unlimited Colors is een 100% digitale print- en afwerkingsoplossing én het perfecte systeem voor de productie van gepersonaliseerde printopdrachten, luxeverpakkingen, 'limited editions' en van meerdere versies.https://www.youtube.com/watch?v=dEpk-w8AXEYMeer informatie: Konica Minolta Business Solutions (België)info@konicaminolta.be / www.konicaminolta.be