Konica Minolta heeft de nieuwe labelproductieprinter AccurioLabel 400 aangekondigd, waarmee haar aanwezigheid in de label-, verpakkings- en afwerkingsmarkten fors wordt uitgebreid. Het bedrijf, dat met een marktaandeel van 28% in 2021 al Europees marktleider is op het gebied van digitale labelproductieprinters, heeft de eerste details onthuld van het apparaat dat is gericht op labelconverters met middelgrote tot grote volumes en betaalbare digitale printservices van topkwaliteit.

Met de onthulling van de AccurioLabel 400 tijdens de Europese Labels & Packaging Exhibition, heeft Konica Minolta weer een perfecte gelegenheid gehad om haar klanten te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken en printservices een impuls te geven. Als mondiaal bedrijf en partner bij uitstek is Konica Minolta voortdurend bezig met de vernieuwing van haar printtechnologieën.

Zin om meer te weten over de kenmerken van de AccurioLabel 400? Lees hier meer.

Konica Minolta heeft de nieuwe labelproductieprinter AccurioLabel 400 aangekondigd, waarmee haar aanwezigheid in de label-, verpakkings- en afwerkingsmarkten fors wordt uitgebreid. Het bedrijf, dat met een marktaandeel van 28% in 2021 al Europees marktleider is op het gebied van digitale labelproductieprinters, heeft de eerste details onthuld van het apparaat dat is gericht op labelconverters met middelgrote tot grote volumes en betaalbare digitale printservices van topkwaliteit.Met de onthulling van de AccurioLabel 400 tijdens de Europese Labels & Packaging Exhibition, heeft Konica Minolta weer een perfecte gelegenheid gehad om haar klanten te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken en printservices een impuls te geven. Als mondiaal bedrijf en partner bij uitstek is Konica Minolta voortdurend bezig met de vernieuwing van haar printtechnologieën.Zin om meer te weten over de kenmerken van de AccurioLabel 400? Lees hier meer.