Om winstgevend te blijven, moet uw bedrijf productief blijven. De AccurioPress 7136-serie is alles wat u nodig hebt voor supersnel slim productieprinten.

Optimaliseer uw printproductieplanning en maximaliseer de winstgevendheid van uw printomgeving voor middelgrote volumes met deze geavanceerde systemen.

Wat maakt de AccurioPress 7136 nu zo speciaal?

✅ Verbeterde automatisering.

✅ Hoge productiesnelheden en veelzijdige toepassingen.

✅ Grotere betrouwbaarheid.

✅ Automatische dichtheids- en registratieaanpassing met optionele IQ-501.

✅ Voldoet aan TEC-waarden van ENERGY STAR-programma.

✅ En nog veel meer!

We zijn trots om dit apparaat te mogen toevoegen aan ons groeiende portfolio. Dit toont niet alleen aan dat we constant blijven innoveren, maar ook dat we steeds streven naar de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer weten over de AccurioPress 7136? Bezoek onze website en neem contact met ons op via marketing@konicaminolta.be !

Om winstgevend te blijven, moet uw bedrijf productief blijven. De AccurioPress 7136-serie is alles wat u nodig hebt voor supersnel slim productieprinten.Optimaliseer uw printproductieplanning en maximaliseer de winstgevendheid van uw printomgeving voor middelgrote volumes met deze geavanceerde systemen.Wat maakt de AccurioPress 7136 nu zo speciaal? ✅ Verbeterde automatisering.✅ Hoge productiesnelheden en veelzijdige toepassingen.✅ Grotere betrouwbaarheid.✅ Automatische dichtheids- en registratieaanpassing met optionele IQ-501.✅ Voldoet aan TEC-waarden van ENERGY STAR-programma.✅ En nog veel meer!We zijn trots om dit apparaat te mogen toevoegen aan ons groeiende portfolio. Dit toont niet alleen aan dat we constant blijven innoveren, maar ook dat we steeds streven naar de hoogste kwaliteit. Wilt u meer weten over de AccurioPress 7136? Bezoek onze website en neem contact met ons op via marketing@konicaminolta.be !