De nieuwe pers omvat uitgebreide inline afwerkingsopties en is geschikt voor een breed scala aan gecoate en ongecoate papiersoorten tot 360 gsm. De pers verwerkt vellen met een papierlengte van 1300 mm in simplex en 864 mm in duplexmodus. Een nieuwe optionele mediasensor schat eveneens het papiergewicht en -type in, terwijl een enveloppeafdrukfunctie en ondersteuning voor reliëfpapiertoepassingen deel uitmaken van het standaardpakket.

De nieuwe AccurioPress C4080 Serie is ook voorzien van 's werelds eerste inline snijmachine, een four-edge trimmer en creaser om automatisch banners, boekjes, direct mail kaarten en visitekaartjes volledig automatisch rondom schoon te snijden.

Voor meer informatie, lees hier het volledige persbericht

De nieuwe pers omvat uitgebreide inline afwerkingsopties en is geschikt voor een breed scala aan gecoate en ongecoate papiersoorten tot 360 gsm. De pers verwerkt vellen met een papierlengte van 1300 mm in simplex en 864 mm in duplexmodus. Een nieuwe optionele mediasensor schat eveneens het papiergewicht en -type in, terwijl een enveloppeafdrukfunctie en ondersteuning voor reliëfpapiertoepassingen deel uitmaken van het standaardpakket.De nieuwe AccurioPress C4080 Serie is ook voorzien van 's werelds eerste inline snijmachine, een four-edge trimmer en creaser om automatisch banners, boekjes, direct mail kaarten en visitekaartjes volledig automatisch rondom schoon te snijden.Voor meer informatie, lees hier het volledige persbericht